Županijska lučka uprava Mali Lošinj
County Port Authority Mali Losinj

φ = 44º 32,2’ N - λ = 014º 28,2’ E

SANACIJA I PRODUŽENJE POSTOJEĆEG PRISTANA U LUCI UNIJE – FAZA II.

Lučko područje sastoji se iz obalnog/kopnenog dijela i pripadajućeg akvatorija. Luka se sastoji iz operativno – zaštitnog gata i dijela morske obale na korijenu gata gdje se nalazi zidani objekt-spremište.

Projekt izrade sidrenog sustava i opremanje priveznim napravama– legaliziranje vezova u komunalnim dijelovima luka

Županijska lučka uprava Mali Lošinj je pokrenula cijeli niz aktivnosti u vidu prethodne sanacije lučke infra i supra strukture, te postavljanje sidrenog sustava i opremanje priveznim napravama u lukama kojima upravlja.

Projekt luke Mrtvaška

DOGRADNJA LUKE OTVORENE ZA JAVNI PROMET MRTVAŠKA

Lučko područje sastoji se iz obalnog/kopnenog dijela i pripadajućeg akvatorija. Poveznica sa otokom Ilovikom, cjelogodišnjom državnom brodskom linijom (311).

PROJEKT DOGRADNJA PRISTANA I TRAJEKTNE RAMPE U LUCI SUSAK III. i IV. FAZA

Lučko područje sastoji se iz obalnog/kopnenog dijela i pripadajućeg akvatorija. Luka se sastoji iz op.-zaštitnog lukobrana, operativnog gata i obale za privez brodica.

DOGRADNJA OPERATIVNOG MOLA U LUCI OTVORENOJ ZA JAVNI PROMET ROVENSKA

Lučko područje sastoji se iz obalnog/kopnenog dijela i pripadajućeg akvatorija. Luka se sastoji iz operativnog dijela, dijela za privez brodica i lukobrana.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.