Županijska lučka uprava Mali Lošinj
County Port Authority Mali Losinj

φ = 44º 32,2’ N - λ = 014º 28,2’ E

Županijska lučka uprava Mali Lošinj objavljuje savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Prijedlog pravilnika o redu u luka u nadležnosti Županijske lučke uprave Mali Lošinj.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 06. siječnja 2021. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi akt putem pošte ili elektroničkim putem na adresu: Županijska lučka uprava Mali Lošinj, Priko 64, 51550 Mali Lošinj, odnosno na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti napisani čitko, latiničnim pismom na hrvatskom jeziku, uz jasno navođenje dijela prijedloga Pravilnika na koji se odnose.

Po provedenom savjetovanju, Županijska lučka uprava Mali Lošinj izvijestiti će javnost o rezultatima savjetovanja.

Midas

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.