Županijska lučka uprava Mali Lošinj

Županijska lučka uprava Mali Lošinj - County Port Authority Mali Losinj

Županijska lučka uprava Mali Lošinj

Upravno vijeće ŽLU Mali Lošinj, na sjednici održanoj dana 19. ožujka o.g. je usvojilo prijedlog Povjerenstva za upravljanje komunalnim lukama i dijelovima luka ŽLU Mali Lošinj, odluku o "Visini pristojbi za komercijalni vez u lukama nadležnosti ŽLU Mali Lošinj", sukladno čl. 14 "Odluke o visini lučkih pristojbi i naknada".

VISINA PRISTOJBI ZA KOMERCIJALNE VEZOVE U LUKAMA NADLEŽNOSTI
ŽLU-e MALI LOŠINJ

"Zona 1" (Luka Mali Lošinj)

Na postojeću „Odluku o visini lučkih pristojbi i naknada“ prema čl. 14, pristojba za korištenje komercijalnog veza u luci Mali Lošinj (Zona 1) dijeli se u dvije kategorije;

a) Postojeća cijena pristojbe koja se obračunava prema nedjeljivom danu i nedjeljivom dužnom metru broda primjenjivala bi se u punom svom obliku, isključivo za fizičke osobe koje posjeduju boravište na području Grada Mali Lošinj i žele ostvariti komercijalni vez na području luke Mali Lošinj shodno njenom kapacitetu.

b) Postojeća cijena pristojbe koja se obračunava prema nedjeljivom danu i nedjeljivom dužnom metru broda bila bi umanjena za 30%, isključivo za lokalne turističke agencije i fizičke osobe koje iznajmljuju dva ili više plovila i imaju prebivalište upisano na području Grada Mali Lošinj, a shodno raspoloživom kapacitetu luke.

"Zona 2" (Ostale luke...)

Na postojeću "Odluku o visini lučkih pristojbi i naknada" prema čl. 14, pristojba za korištenje komercijalnog veza u luci Mali Lošinj (Zona 2) dijeli se u dvije kategorije;

a) Postojeća cijena pristojbe za komercijalni vez koja se obračunava prema nedjeljivom danu i nedjeljivom dužnom metru broda primjenjivala bi se za fizičke osobe koje imaju prijavljeno boravište na području Grada Mali Lošinj, u punom svom obliku, prema članku 14. "Odluke o visini lučkih pristojbi i naknada", a žele ostvariti komercijalni vez na području "Zone 2" (Ostale luke...) shodno raspoloživom kapacitetu.

b) Postojeća cijena pristojbe koja se obračunava prema nedjeljivom danu i nedjeljivom dužnom metru broda umanjena za 50% prema članku 14. "Odluke o visini lučkih pristojbi i naknada", primjenjivala bi se za fizičke osobe koje imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Mali Lošinj, a žele ostvariti komercijalni vez na područje "Zone 2" (Ostale luke...) shodno raspoloživom kapacitetu.

Povjerenstvo za upravljanje
komunalnim lukama i dijelovima luka ŽLU ML

Foto galerija

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.